CFC U7 Mix (2016-2017)

Har du lyst til være med, kan du møde op til træning og snakke med en af trænerne ved ankomst. Vi byder altid nye spillere velkommen og du kan prøve 3 gange før du melder dig ind. Det er ligeledes muligt at låne stav. Kom med indendørs sko og drikkedunk - så er du klar.


Lidt om holdet:

På CFC U7 skal vi have det sjovt mens man lærer, hvordan man holder rigtigt på staven, afleverer bolden til sin medspiller og prøve øvelser på en sjov måde.

Både spillere og forældre hjælper til med at sætte banen op ved træningsstart.

Vi starter med en samling, hvor dagens program fortælles til spillerne. Træning er som udgangspunkt opdelt i tre sekvenser: opvarmning, øvelser og kamp.


Hvor trænes der:

Prøvehallen, 2. sal.

Porcelænstorvet 4, 2500 København

Hvornår trænes der:

Mandag kl.16.15-17.45.

Få mere information om tidspunkter, aflysninger mm. under Aktiviteter, eller i Kalenderen på bunden af denne side.


Kampe & Stævner:
Vi deltager i det, der hedder Kidsliga adhoc gennem året. Kidsliga er 1 dags stævne, hvor man kommer til at spille flere kampe på dagen som tager samlet ca. 3 timer med pauser. Det er rigtig sjovt og lærerigt.
Ligeledes deltager alle ungdomshold i det årlige landsstævne, der finder sted fredag-lørdag en weekend i  april/maj måned.

Når man deltager i kampe skal man spille med beskyttelsesbriller, vi anbefaler derfor at man køber et par enten via nettet, floorballcenteret eller til vores klubaftner.

Se mere under Aktiviteter eller i Kalenderen. 

Hvem kan træne på dette hold:

Holdet for spillere på alle niveauer og køn født i 2016 og 2017.


Hvordan tilmelder jeg mig holdet:

Tilmelding til holdet findes ved at scrolle ned på bunden af denne side.

Har du yderligere spørgsmål, så send gerne en mail til info@copenhagenfc.dk


Hvem træner:

Tobias Børger Petersen og Camilla Vitu er trænere for holdet. Tobias har mange års erfaring som floorball spiller, og han også spiller på Herre ligaholdet.

Holdsport og tilmelding til træning:

Vi bruger holdsport til al kommunikation og til kontingentbetaling. Spiller skal derfor have en profil med forældre oplysninger, så vi også altid kan få fat på en forældre.

Vi opfordrer jer til at melde jer til og fra træningen, så er det nemlig meget nemmere for trænerteamet at planlægge træningsdagen. 


Holdleder og forældreopgaver:

I sæson 2023/2024 vil vi rigtig gerne til flere stævner og derfor har holdet brug for en holdleder. En holdleder hjælper med at sikre, at alle tilmeldte har kørselslejlighed og til stævner hjælper med at fylde drikkedunke eller trøste, hvis en spiller bliver ked af det. Det kan selvfølgelig også være en anden forældre. Holdlederen sørger også for at nye spillere kommer på holdsport. 


Forældre er velkomne til at se træningen, men vær opmærksom på ikke at være forstyrrende for træningen.

Aktiviteter

Maj
Man
20
AFLYST: U7 træning
16:15 - 17:45
Prøvehallen 2. sal
Man
27
U7 træning
16:15 - 17:45
Prøvehallen 2. sal
Juni
Man
03
U7 træning
16:15 - 17:45
Prøvehallen 2. sal
Man
10
U7 træning
16:15 - 17:45
Prøvehallen 2. sal

Trænere og Holdledere

Profile Image
Træner
Camilla Vitu
Træner
Tobias Børger Petersen
100,00 kr. 1. apr