Bliv Frivillig - Vi har brug for dig!

Copenhagen Floorball Club er en club der køber på frivilligt arbejde, og derfor har vi altid brug for flere til at hjælpe det frivillige arbejde. Frivillige opgaver kan være fra at deltage i bestyrelsesarbejde, varetage opgaver på et af ungdomsholdene eller at bage en kage til et arrangement. Der vil altid være en opgave til en, hvis man er interesseret, uagtet hvor meget tid man har tilovers.

Man kan være frivillige på et hav af forskellige måder også til opgaver som vi måske ikke lige kan se, så hvis du ser noget du kan hjælpe med, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@copenhagen.dk

Vi skriver ud til særlige arrangementer når vi har brug for hjælp. Du kan godt være frivillig på flere hold, og hvis du gerne vil påtage dig særlige opgaver i klubben, så send en os en mail.

Bliv sponsor:

Vi har altid brug for sponsorer og indsamling til julebanko og til konkurrencer, så hvis du har kontakt til et firma, som vil støtte os og på samme tid få noget brand eksponering kan du skrive til info@copenhagenfc.dk.


Herunder kan du set et nogle eksempler på hold og arrangementer hvor man kan være frivillig, og hvad de forskellige frivillig opgaver måske vil indebære:


Kidzliga/stævner

Hvis du får energi af at opleve en masse børn der har det sjovt og spiller floorball, så skal du være med på Kidzligaholdet og til stævner. Vi stiller baner op, bager kage, skærer frugt og sælger det fra klubhuset. Nogle af os har styr på programmet og kalder spillere til banen. Vi skaffer også sponsorgaver og afvikler konkurrence undervejs i stævnet.

Liga

Både vores herre og dame hold spiller i danmarks stærkeste liga. Spillerne tager sig af det der skal ske på banen, og frivillig holdet sørger for alt det der sker rundt omkring. F.eks. at stå i cafeen, bage kage og bare HEP på holdet til kampe. Hvis du vil være med til at bidrage til at vores titelvindende ligahold kører rundt og hvis du nyder at se sport på højt niveau, så er ligaholdene hvor du skal være frivillig.

Fællesspisning

I Copenhagen Floorball Club er der en række af forskellige sociale arrangementer. Fire gange om året afholder klubben fællesspisning, hvor det er de forskellige turneringshold, som skiftes til at arrangere et lækkert måltid for hele klubbens medlemmer. Der er dog ofte brug for en ekstra hånd i køkkenet eller til at købe ind, og her træder Fællesspisning holdets frivillige til i større eller mindre antal.

Familiesportslørdag

Lørdagsholdet hvor hele familien fra 0-99 år kan være med. Vi sætter udstyr frem og pakker udstyr ned. I mellemtiden har vi værtsrollen og byder velkommen til nye velkommen og sludrer og hygger - hvis vi da ikke lige selv er med. Til Familiesportslørdag er der fokus på hygge for både børn og voksne, så hvis du har et ønske om at være med til at facilitere den hygge, og skabe gode minder for børn og familier, så er det her du skal være frivillig.