Volunteers Lounge

Frivillighed når du har tid og lyst

Volunteers Lounge er det frivilligheds fællesskab der får klubben til fungere. Man kan være frivillig på mange forskellige måder, og i øjeblikket arbejder vi på at få systemet Appvagt til at spille sammen med vores vision for frivillighed i Copenhagen Floorball Club.

Til højre finder du de forskellige frivillig hold. Tryk på linket og log ind (hvis du allerede har en profil på Holdsport) eller opret dig. Husk at skrive mobil nummer under mobil, ellers får du ikke SMS beskeder når der bliver oprettet en vagt. Hvis du installerer Appvagt appen, så får du en PUSH besked i stedet for SMS. Du kan godt være frivillig på flere hold, og hvis du gerne vil påtage dig særlige opgaver i klubben, så send en mail til frivillig koordinatoren her. Du kan også benytte chat funktionen på dit holds side. 


Find dit hold

Kidzliga

Hvis du får energi af at opleve en masse børn der har det sjovt og spiller floorball, så skal du være med på Kidzligaholdet. Vi stiller baner op, bager kage, skærer frugt og sælger det fra klubhuset. Nogle af os har styr på programmet og kalder spillere til banen. Vi skaffer også sponsorgaver og afvikler konkurrence undervejs i stævnet.

Liga

 Både vores herre og dame hold spiller i danmarks stærkeste liga. Spillerne tager sig af det der skal ske på banen, og frivillig holdet sørger for alt det der sker rundt omkring.

Familiesportslørdag

Lørdagsholdet hvor hele familien fra 0-99 år kan være med. Vi sætter udstyr frem og pakker udstyr ned. I mellemtiden har vi værtsrollen og byder velkommen til nye velkommen og sludrer og hygger - hvis vi da ikke lige selv er med.

Fællesspisning

I Copenhagen Floorball Club er det de forskellige turneringshold, som skiftes til at arrangere fællesspisning for hele klubben. Der er dog ofte brug for en ekstra hånd i køkkenet eller til at købe ind, og her træder Fællesspisning holdet til i større eller mindre antal.