Talentudvikling

Copenhagen Floorball Club er en klub, hvor der er fokus på bredde, mangfoldighed og god stemning, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med talentudviklingen i klubben. Tværtimod. Talentudvikling er noget vi er opmærksomme på, på tværs af alle ungdomsrækker, hvor trænere, holdledere, forældre og sportsudvalget arbejder sammen om at talentudvikle.

Udtagelse til ligaholdene kan også ske igennem talentudvikling i ungdomsrækkerne, og hvis trænerne vurderer, at talentet og sulten er til stede. At man viser en interesse for spillet, eller at man har talent, er dog ingen garanti for at man bliver udtaget til et af ligaholdene, da der er flere forudsætninger, der skal være tilstede, før det er muligt.

Regionssamlinger:

Går du på U15 eller højere, og har lysten og potentialet til at spille floorball på højt niveau, er det muligt at blive udtaget til en regionssamling. Regionssamlinger er en trup på 25-30 af de bedste floorball spillere i regionen, der bliver udtaget af en scout, hvorefter de træner og spiller sammen i løbet af sæsonen. Bliver du udtaget til en regionssamling kommer du til at spille med de bedste spillere i regionen og derigennem udvikle sin tekniske og taktiske floorball kunnen. Har du en ambition om at spille på U19-landsholdet eller A-landsholdet, så er regionsholdet vejen frem. Copenhagen Floorball Club har haft flere unge spillere på regionssamlingerne, og vi er altid klar på at hjælpe talentfulde unge spillere med forhåbentlig at blive udtaget. Du kan læse mere om regionssamling her.

Eliteidrætsakademi:

Har du færdiggjort folkeskolen og skal påbegynde en ungdomsuddannelse, men har på samme tid et ønske om at videreudvikle dine floorballevner, og spille på det højeste niveau? Så er Team Copenhagen’s Eliteidrætsakademi måske noget for dig. Som en af CFC’s samarbejdspartnere, tilbyder Team Copenhagen muligheden for at kombinere ungdomsstudie med elite floorball. Hvis man bliver en del af eliteidrætsakademiet, kan man forlænge sin ungdomsuddannelse med et år, men til gengæld for at træne floorball med en professionel træner på eliteplan 2 gange om ugen i dagtimerne. Deltagelse på eliteidrætsakademiet kan ske, hvis der i sin tid hos CFC har været fokus på ens udvikling. Tag eventuelt en snak med din træner, hvis du har ambition om at spille på eliteidrætsakademiet, eller læs mere her.


Trænere og dommere:

CFC afholder særlige kurser for U15 og op, hvor man bliver undervist i, hvad det vil sige at være træner, og hvad det vil sige at være floorballspiller. Vi tilbyder også muligheden for at blive ungdomstræner, hvor man kan stå med en erfaren træner, og derved lære mere om, hvordan man bliver en god floorball træner.

Ligeledes tilbyder vi et dommerkursus, hvor der ligeledes er mulighed for at stå med en erfaren dommer. 

Som træner og dommer udvikler man nogle kompetencer, der kan være til gavn for ens videre arbejdsliv.