Om Copenhagen Floorball Club

Logocpfc
Copenhagen Floorball Club

Copenhagen Floorball Club er en klub, der bygger på en række værdier, der gør det muligt for os både at arbejde med mangfoldighed og plads til alle – samtidig med, at vi når rigtig gode sportslige resultater. Floorball er en sport i rivende udvikling, og klubben vokser fra år til år. Det går stærkt, det er målrigt, og man får pulsen op.

Historie

Copenhagen Floorball Club blev stiftet i 2006 af Per Stærk Larsen og Cecilie Larsen. De udviklede klubben fra en håndfuld spillere og langt hen mod det, den er i dag. De har fra starten formået at fokusere på det anerkendende og udviklende, og det har skabt mange gode spillere og en helt særlig klubkultur, som vi er stolte af.

Det der begyndte med en håndfuld spillere er blevet til Københavns største floorballklub.


Vi har værdierne i behold:

Vi har plads til alle og går op i mangfoldighed, kvalitet, fællesskab og Fair Play.


Bestyrelsen

Fra 2013 har klubben haft en større bestyrelse med både ledelsesmæssige og sportslige kompetencer. Bestyrelsen har gennemgået Team Copenhagens bestyrelsesuddannelse og arbejder nu målrettet med klubudvikling og et mere struktureret talentmiljø. Hvis du er interesseret i klubbens både kortsigtede og langsigtede mål for det sportslige såvel som det organisatoriske, så kontakt bestyrelsen.

Vi er for alle

Vi vil gerne være en klub for alle og det gør at vi har hold for alle aldre og niveauer – lige fra familiefloorball til 60+ hold, fra nybegyndermotionister til herre- og damehold, der ligger godt i ligaen. 


Desuden samarbejder vi med skoler og fritidshjem og laver arrangementer for virksomheder. 

I samarbejde med Københavns Kommune er vi en del af social partnerskab. Lærke Høyer er vores udviklingskonsulent, som igangsætter og afvikler aktiviteter indenfor området.


Klubhus - med plads til sociale arrangementer

Klubben holder til i Stavsportens Hus (ved Gl. Valbyhal) i Valby Idrætspark, hvor vi har gode faciliteter og et klubhus med direkte adgang til hallen.

Her holder vi også fællesspisning 4 gange om året (udvalgte hold laver maden), julebanko og sommerfest.

Ligakampe

Alle klubmedlemmer kan komme ind og se hjemmebane Ligakampe. Det kan varmt anbefales, da det foregår i højt tempo og aktion. Alle hjemmekampe spilles i Gl. Valbyhal.

Vi ses i hallen