Copenhagen Floorball Club U11

Velkommen til U11

Velkommen til U11 (2010/2011) holdet i Copenhagen Floorball Club. Her kan vi tilmelde/afmelde kampe og træninger.

Her kan vi også arrangere kørsel ift. kampe, frugtordning, dommerbord, rengøring af klubhus, forældre eller holdaktiviteter.

Hvem træner og hjælpetræner:
Axel og Andreas

Lidt om indholdet:
På CFC U11 er der lige dele af teknik-, fysisk- og kamptræning. Et typisk program indeholder opvarmning, løbeøvelser, dribleøvelser, skudøvelse, samarbejdsøvelser og kamp,. Hertil kommer, at vi vægter det sociale sammenhold meget højt og sørger for, at det skal være sjovt at komme til træning.

Holdsport og tilmelding til træning:
Vi bruger holdsport til al kommunikation og til kontingentbetaling. Spiller skal derfor have en profil med forældre oplysninger, så vi også altid kan få fat på en forældre.
Vi opfordrer jer til at melde jer til og fra træningen, så er det nemlig meget nemmere for trænerteamet at planlægge træningsdagen.
Kamptilmelding skal senest ske en uge inden en kamp.

Holdleder og forældreopgaver:
Holdet har pt ikke en holdleder. I sæson 21/22 vil der være krav om at der en holdleder, da det er med til at sikre en god kommunikation på holdet og mellem holdet og bestyrelsen. Hvis en holdleder ikke kan være til træningen er det de forældre, der er tilstede til træningen, som skal have "opsyn" med spillerene, dvs. hvis der er ekstra uro sørger for at de kommer i fokus eller hvis en spiller bliver ked af det bliver trøstet.

Ud over kampe skal holdet ligeledes gøre rent i klubhuset den 2. uge i måneden. Det er holdet der koordinere denne rengøring og bestemmer selv hvornår. Der skal fejes og vaskes gulv i fællesrummet, toiletterne skal gøres rene og køkkenet skal have tørret flader af.

Kampe
I sæson 21/22 vil der være en ny måde at spille kampe på - det er på mindre bane og mindre mål, ligesom der vil 5 spillere på banen. Der bliver også holdt stævne dage, så spillerne vil opleve færrere kampdage. Som hold bliver man placeret enten i a,b,c,d række og hver 3 måned vil man enten blive i samme placering eller rykke op eller ned afhængig af hvordan det er gået til kampene. Det er ud fra at man får mest ud af at spille mod nogen der er på samme niveau men samtidig vil blive udfordret. Den nye struktur gør at spillerne oplever mere boldberøring og kampene bliver mere jævnbyrdige.
Copenhagen Floorball Club glæder os til at afprøve denne nye måde at spille kampe på og både spillere og trænere skal vende sig til det nye format men vi er sikre på at det kommer til at gavne spillerne når det er blevet indkørt. Vi hører gerne om udfordringerne og ros igennem året.

Vi glæder os til en spændende sæson.


Video: Vagn Molnit

Aktiviteter
2022
18
Maj
U11 træning (CFC U11)
16:00 - 17:30 onsdag 18. maj
Gl. Valby Hal
2022
20
Maj
Fælles ungdomstræning (CFC Power, CFC U11, CFC U13 og CFC U15)
18:00 - 20:00 fredag 20. maj
Gl. Valbyhal
2022
21
Maj
CFC Sommerfest - Sæt gang i klubben (CFC U15, CFC 60 +, CFC Dame2, Copenhagen FC Dameliga, CFC Damemotion, CFC Familiesportslørdag, CFC Herre2, CFC Herreliga, CFC Herremotion Vesterbro, CFC Klub 60+, CFC Motion Prøvehallen fredag, CFC Motion Prøvehallen mandag, Copenhagen FC Nørrebro, CFC Power, Copenhagen FC Støttemedlem, CFC U11, CFC U13, CFC U17, CFC U23 - 1. division, CFC U7 Mix (Prøvehallen), CFC U9 Girls Only, CFC U9 Mix og CFC trænere og holdledere)
13:00 - 17:00 lørdag 21. maj
Gl. Valby Hal
2022
23
Maj
U11 træning (CFC U11)
16:00 - 17:30 mandag 23. maj
Gl. Valby Hal
2022
25
Maj
U11 træning (CFC U11)
16:00 - 17:30 onsdag 25. maj
Gl. Valby Hal
Copenhagen Floorball Club på Facebook