U11 (2011 og 2012)

Velkommen til U11

Velkommen til U11 holdet i Copenhagen Floorball Club. Her kan vi tilmelde/afmelde kampe og træninger.

Her kan vi også arrangere kørsel ift. kampe, frugtordning, dommerbord, rengøring af klubhus, forældre- eller holdaktiviteter.

Hvem er træner og hjælpetræner:
Ezra Maxwell er hovedtræner og Andreas Steffensen er hjælpetræner.

Lidt om indholdet:
På CFC U11 er der lige dele af teknik-, fysisk- og kamptræning. Et typisk program indeholder opvarmning, løbeøvelser, dribleøvelser, skudøvelse, samarbejdsøvelser og kamp. Hertil kommer, at vi vægter det sociale sammenhold meget højt og sørger for, at det skal være sjovt at komme til træning.

Holdsport og tilmelding til træning:
Vi bruger holdsport til al kommunikation og til kontingentbetaling. Spiller skal derfor have en profil med forældreoplysninger, så vi også altid kan få fat på en forældre.
Vi opfordrer jer til at melde jer til og fra træningen, så er det nemlig meget nemmere for trænerteamet at planlægge træningsdagen.
Kamptilmelding skal senest ske en uge inden en kamp.

Holdleder og forældreopgaver:
Holdet har pt ikke en holdleder. Det er nødvendigt med en holdleder, da det er med til at sikre en god kommunikation på holdet og mellem holdet og bestyrelsen. Hvis en holdleder ikke kan være til træningen er det de forældre, der er til stede til træningen, som skal have "opsyn" med spillerne, dvs. hvis der er ekstra uro sørger for at de kommer i fokus eller hvis en spiller bliver ked af det bliver trøstet.

Kampe
Fra sæson 21/22 kom der ny måde at spille kampe på - det er på mindre bane og mindre mål, ligesom der vil 5 spillere på banen. Der bliver også holdt stævnedage, så spillerne vil opleve færre kampdage. Som hold bliver man placeret enten i a, b, c eller d række og hver 6. måned vil man enten blive i samme placering eller rykke op eller ned afhængig af hvordan det er gået til kampene. Det er ud fra at man får mest ud af, at spille mod nogen der er på samme niveau, men samtidig vil blive udfordret. Den nye struktur gør, at spillerne oplever mere boldberøring og kampene bliver mere jævnbyrdige.
Copenhagen Floorball Club glæder os til at afprøve denne nye måde at spille kampe på og både spillere og trænere skal vænne sig til det nye format, men vi er sikre på, at det kommer til at gavne spillerne når det er blevet indkørt. Vi hører gerne om udfordringerne og ros igennem året.

Vi glæder os til en spændende sæson.


Video: Vagn Molnit

Aktiviteter
2023
3
Apr
AFLYST: U11 Træning vinter (CFC U11)
16:00 - 17:15 mandag 3. apr
Gl. Valby Hal
2023
5
Apr
AFLYST: u11 træning vinter (CFC U11)
16:30 - 18:00 onsdag 5. apr
Gl. Valbyhal
2023
10
Apr
AFLYST: U11 Træning vinter (CFC U11)
16:00 - 17:15 mandag 10. apr
Gl. Valby Hal
2023
12
Apr
u11 træning sommer (CFC U11)
17:30 - 19:00 onsdag 12. apr
Gl. Valbyhal
2023
15
Apr
DM Floorball - NÆSTVED + Gl. Valbyhal (Copenhagen Floorball Club)
10:00 - 19:00 lørdag 15. apr
Dansk Kabel TV Arena
Copenhagen Floorball Club på Facebook