Klubnyheder

Invitation til årets største floorballstævne

7. februar 2019, 18.11

Fredag den 5. april kører bussen til Frederikshavn til en fantastisk floorball-oplevelse ved Landsstævnet 2019, som er fra fredag til søndag aften den 7. april. Forældre er velkomne til at deltage i weekenden.

Copenhagen Floorball Club vil gerne deltage med mange hold som muligt. For U11 spilles der på små baner.

Vi vil gerne kunne komme til Frederikshavn så tidligt som muligt, så derfor planlægger vi afrejse kl. ca. 13.00 fredag den 5. april. Nærmere information om afrejse og hjemkomst kommer senere.

Klubben lejer en bus for at få fragtet alle børn, forældre, trænere og holdledere til Frederikshavn. Derfor kommer der transportomkostninger oveni deltagergebyret, men det er også en god lang tur til at øge fællesskabsfølelsen og få øvet heppekoret. På turen hjem bliver der uddelt søde ord til spillerne.

Hvert hold skal både have en træner og 1-2 holdledere, som skal servicere børnene på holdet i alle døgnets 24 timer. Derfor bliver træner og 1-2 holdledere friholdt for udgifter til stævnet.

Hvis flere forældre end de 1-2 nødvendige ønsker at komme med, vil der stadig være mulighed for dette, men blot for egen regning (se pris B). 

Det er derfor vigtigt, at I snarest og senest den 20. februar 2019 tilmelder jer på klubbens https://copenhagenfc.nemtilmeld.dk/86/

A - kr. 650 (deltagerpris for spillere) + 550,- kr. transport m.m.= 1.250,- kr. (inkluderer transport, deltagelse, overnatning, spisning, T-shirts og medaljer).

B - kr. 450 (deltagerpris for forældre og søskende) + 550,- kr. transport= 1.000,- kr. (inkluderer transport, overnatning og spisning).

Vi håber, at rigtigt mange har lyst til at deltage, og at I får talt sammen på holdene, især at jer, der har været af sted før, taler med de nye spillere/forældre på holdene.

I vil selvfølgelig få meget mere information, når vi nærmer os afrejsen, men har I allerede nu spørgsmål, kan I skrive til info@copenhagenfc.dk eller tale med jeres holdleder.

På bestyrelsens vegne

Klubnyheder