Klubnyheder

Kontingent for sæson 2018-19

01.08.2018

Kære alle!

Velkommen til en ny sæson i Copenhagen Floorball Club. Et par hold begynder 1. august, mens andre hold har lidt længere sommerpause.

Det betyder, at du eller dine forældre snart vil modtage en mail med et link til, hvordan man betaler kontingent. Så hold øje med denne mail, tak.

De af jer, der var til generalforsamlingen før sommerfesten ved, at kontingent er lidt højere end de sidste par år. Det skyldes dels, at klubben skal betale meget mere til forbundet end tidligere, dels at kontingentet ikke er steget de seneste par år. Du kan læse referatet fra generalforsamlingen her - og generalforsamlingens beslutning om kontingentsatser her.

Klubbens politik er, at alle, der spiller på banen, skal betale kontingent. Kan du af den ene eller anden grund ikke betale lige nu, er det vigtigt, at du giver besked.

For børn i København og Frederiksberg kommuner er det muligt at søge hjælp til kontingent. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til at søge støtte til at betale betale kontingent, kan du skrive til kasserer Michael Riis på michriis@gmail.com