Klubnyheder

Velkommen til Mathias "Hacke" Johansson

04.03.2018

Det er en stor glæde, at vi allerede nu har trænerkabalen for herre- og dameliga på plads for næste sæson.

Mathias ”Hacke” Johansson har i dag, søndag, underskrevet en tre-årig trænerkontrakt med Copenhagen Floorball Club og skal dermed stå i spidsen for klubbens herreliga-hold. 

Samtidig er det også kommet på plads, at Michael Dahl fortsætter som både assistenttræner for herreliga og cheftræner for dameliga.

Begge dele er vi fantastisk glade for!

”Hacke”, som Copenhagen FC’s ”nye” svensker kaldes, har stort kendskab til dansk floorball. Han har både spillet og været træner i Hvidovre, og han var i en periode landstrænerassistent, inden han vendte tilbage til Sverige. Senest har Hacke stået i spidsen for IK Stanstad. Det var også her Tony Taijala kom fra, og de to har samme træneruddannelse og samme seriøse tilgang til floorball.

Tony Taijala har tre sæsoner præget udviklingen i Copenhagen Floorball Club, og nu ønsker Tony at prøve kræfter med en svensk klub igen. Vi siger ordentligt farvel til Tony ved klubbens sommerfest, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at klubben har været meget glad for Tonys stabile og seriøse indsats for klubben. TAK, Tony!

Jens Pedersen har næsten sagt ja til at fortsætte sin meget værdifulde indsats som holdleder. Det håber vi også snart falder på plads.

Velkommen til Copenhagen Floorball Club, Hacke!


//Bestyrelsen

Klubnyheder