Klubnyheder

Et point til Copenhagens divisions-piger

26.11.2017


Copenhagen FC’s Dame 2 stillede i går talstærkt op i Sundbyøster-hallen , inklusive en ny keeper i form af Simone, samt en glad og forventningsfuld træner. 

Midt i første periode kom kampens første mål, som desværre tilfaldt Hafnia. Dog gik der ikke længe før CFC svarede igen med et sublimt sammenspil mellem den unge stjerne Olivia, landholdsspilleren LL og målscoreren Anne K. Desværre fik Hafnia lidt heldigt igen smidt bolden i nettet til 2-1 efter en elegant assist fra Simone ;)

I anden periode blev der lukket ned for Hafnia og CFC kom heldigvis igen på tavlen, på en flot friløber af LL. Efter en intens anden periode gik CFC’s damer til tredje periode særdeles tændte på at få en sejr med hjem, hvilket afstedkom at LL endnu engang fik sat bolden i kassen. Hafnia var dog ikke til at ryste af sig og fik desværre udlignet på et frislag 3 meter fra mål med 5 minutter igen.

Kampen endte derfor desværre uafgjort 3-3. Hånden på hjertet havde CFC klart fortjent sejren og havde vi haft 2 minutter mere havde vi også fået bolden smidt i kassen og hevet sejren hjem.

På trods af de kun to udskiftere holdte CFC formen kampen ud. Her var det kun vicekaptajn Bode og Malene der var nødt til at tage 2 minutters pause ved dommerbordet (læs: straf). Og så hjalp det vidst også at Hafnia kun stillede med to udskiftere.

Kampen bød ligeledes på et sublimt spil af den nytilkomne keeper Simone, der modigt og ufortrødent smed sig efter samtlige bolde der nærmede sig feltet og samtidig tog hun også et straffeskud i anden periode. Måske vi har fået en ny stjerne på den plads ;) Holdet blev på dagen ydermere udstyret med en ny på centerpladsen i form af Anne K, som førte sig frem med sin stærke løbevilje og finurlige overblik. Det er nok ikke sidste gang vi ser hende på den post. Malene fightede og gav den gas på back-pladsen og Bode var den evigt vigtige brik nede i forsvaret og viste til tider smukt samspil med LL. Louise og Olivia knoklede derudaf både defensivt og i angrebet, hvor de kom til flere fine chancer.

Men alt i alt en fin kamp, hvor humøret blev holdt højt og alle kæmpede 222 %. Er helt sikker på at LL sendes afsted til VM på torsdag med den bedst mulige optakt og bedste forudsætninger for succes efter hendes deltagelse i kampen i går.

For os andre gav kampen os blod på tanden til næste søndag, hvor vi skal spille mod Lyngby og forhåbentligt få vores anden sejr.

WOM Luna Høimark