CFC U9 Girls (6-10 år)

Har du lyst til være med, kan du møde op til træning og snakke med en af trænerne ved ankomst. Vi byder altid nye spillere velkommen og du kan prøve 3 gange før du melder dig ind. Det er ligeledes muligt at låne stav. Kom med indendørs sko og drikkedunk - så er du klar.    


Lidt om holdet:

På Girls Only sørger vi for at blande floorball og leg. Et typisk program indeholder en leg til opvarmning, teknikøvelser, pasningsøvelser, skudøvelser og kamp. Derudover er der stor vægt på, at alle har det sjovt når de er til træning.


Hvor trænes der:

Prøvehallen, 2. sal

Porcelænstorvet 4, 2500 København


Hvornår trænes der:

Mandag kl 16.15 – 17.45.

Få mere information om tidspunkter, aflysninger mm. under Aktiviteter, eller i Kalenderen på bunden af denne side.

Kampe & Stævner:
Vi deltager i det der hedder Kidsliga adhoc gennem året. Kidsliga er 1 dags stævne, hvor man kommer til at spille flere kampe på en dag. Det er rigtig sjovt og lærerigt.

Ligeledes deltager alle ungdomshold i det årlige landsstævne, der finder sted fredag-lørdag en weekend i april/maj måned.

Når man deltager i kampe skal man spille med beskyttelsesbriller, vi anbefaler derfor at man køber et par enten via nettet, floorballcenteret eller til vores klubaftner.

Se mere under Aktiviteter eller i Kalenderen.


Hvem kan træne på dette hold:

Holdet er for alle piger i alderen 6-10 år.

Vi spiller samtidig med U7, så noget at træningen er også sammen med dem.

Hvordan tilmelder jeg mig holdet:

Tilmelding til holdet kan findes ved at scrolle ned på bunden af denne side.

Har du yderligere spørgsmål, så send gerne en mail til info@copenhagenfc.dk


Hvem er træner:

Tobias Børger Petersen og Camilla Vitu er trænere for holdet. Tobias har mange års erfaring som floorball spiller, og han også spiller på Herre ligaholdet.


Hvem er holdleder:

Holdet har pt. Ikke nogen holdleder, men vi vil rigtig gerne have minimum én. Som holdleder sørger man fx for, at alle informationer omkring holdet kommer de rigtige steder hen og for at holde styr på tilmeldingerne til Kidsliga. 


Holdsport og tilmelding til træning:

Vi bruger holdsport til al kommunikation og til kontingentbetaling. Spiller skal derfor have en profil med forældre oplysninger, så vi også altid kan få fat på en forældre.

Vi opfordrer jer til at melde jer til og fra træningen, så er det nemlig meget nemmere for trænerteamet at planlægge træningsdagen.


Aktiviteter

August
Man
05
Sommercamp
08:30 - 15:00
Fre
30
Rungsted Cup
17:15 - 15:00
Hørsholm Idrætspark Stadion og Haller, Stadionallé 11, 2960 Rungsted Kyst

Trænere og Holdledere

Profile Image
Træner
Camilla Vitu
500,00 kr. 2 gange i sæsonen