Copenhagen Floorball Club U9

Velkommen til U9

Under kalenderen kan du se, hvornår vi træner og hvis der er aflysninger. 


Har du lyst til være med, kan du møde op til træning og snakke med en af trænerne ved ankomst. Vi byder altid nye spillere velkommen og du kan prøve 3 gange før du melder dig ind. Det er ligeledes muligt at låne stav.


Navn på holdet:

CFC U9 Mix

Hvor trænes der:

Gl. Valby hal

Hvornår trænes der:

Onsdag kl. 16.30 – 17.30

Kom gerne 16.15, så vi kan sætte banen op, så får vi nemlig mere spilletid og det vil vi jo gerne.

Hvem kan træne på dette hold:

Holdet for spillere på alle niveauer født i 2011 og 2012.

Hvem træner:

Lasse Beck (u18) har spillet floorball i en årrække og har trænet u9 et par år. Han har Daniel Kobberø (u13/u15), som hjælpetræner.


Lidt om indholdet:

På CFC U9 er der lige dele af teknik-, fysisk- og kamptræning. Et typisk program indeholder opvarmning, løbeøvelser, dribleøvelser, skudøvelse, samarbejdsøvelser og kamp, som foregår på små baner 3 mod 3. Hertil kommer, at vi vægter det sociale sammenhold meget højt og sørger for, at det skal være sjovt at komme til træning.

Vi deltager i det der hedder Kidsliga adhoc gennem året. Kidsliga er 1 dags stævne, hvor man kommer til at spille flere kampe på en dag. Det er rigtig sjovt og lærerigt. 


Hvem skal jeg kontakte for at spørge til dette hold:

info@copenhagenfc.dk

Holdsport og tilmelding til træning:

Vi bruger holdsport til al kommunikation og til kontingentbetaling. Spiller skal derfor have en profil med forældre oplysninger, så vi også altid kan få fat på en forældre.

Vi opfordrer jer til at melde jer til og fra træningen, så er det nemlig meget nemmere for trænerteamet at planlægge træningsdagen. 

Holdleder og forældreopgaver:

Holdet har pt ikke en holdleder. Det er derfor de forældre, der er tilstede som skal have "opsyn" med spillerene, dvs. hvis der er ekstra uro sørger for at de kommer i fokus eller hvis en spiller bliver ked af det bliver trøstet. 

Video: Vagn Molnit